cele mai importante știri ale zilei la sibiu - o tânără se luptă să trăiască în ciuda opoziției medicului curant

Ziua de marți a adus spre seară o veste cumplită: o tânără de 24 de ani se luptă să trăiască, dar medicul care o tratează refuză să îi facă o transfuzie de sânge. Pe lângă știrea zilei alte informații importante au venit marți.

1- Caz revoltător la Spitalul Județean Sibiu – O tânără în moarte cerebrală are nevoie de sânge, dar doctorul refuză transfuzia

Situație disperată pentru o tânără sibiancă de 24 de ani. Are meningită și se află în moarte cerebrală, la Spitalul Județean din Sibiu. Deși tânăra începe să aibă semne vitale iar familia dorește să i se facă o transfuzie de sânge, medicii refuză cu desăvârșire.

2- Detalii despre ceilalți doi bărbați reținuți în cazul crimei de la Mediaș

Crima de la Mediaș a șocat o țară întreagă. Faghiura Marius Andrei, un tânăr de 25 de ani, a fost ucis cu bestialitate de Rusu Marius și cei doi amici ai săi, Ovidiu Otvas și Paul Anghel. L-au trântit la pământ, l-au lovit cât au putut de tare, iar apoi recidivistul Rusu Marius i-a înfipt de 11 ori cuțitul în picior.

3- Cei trei reținuți în cazul crimei de la Mediaș contestă măsura arestului preventiv

Cei trei criminali de la Mediaș au fost arestați, luni seara, preventiv pentru 30 de zile. Aceștia însă au contestat decizia, iar acum dosarul va merge la Curtea de Apel. Una dintre contestații a fost formulată chiar în sală.

4- Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet s-au mutat în sediul nou

Teatrul de Balet Sibiu are din acest an o sală de repetiții corespunzătoare, iar Casa de Cultură a Municipiului are de acum un sediu nou și funcțional în urma finalizării lucrărilor de construcție a clădirii din Parcul Tineretului. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la 4,58 milioane lei.

5- Carantină la Infecţioase şi program redus de vizită la ATI din cauza gripei

Pentru a-şi proteja pacienţii internaţi de complicaţii sau alte probleme de sănătate, din cauza valului de răceli şi a gripei, medicii din secţiile de ATI şi Infecţioase din cel mai mare spital de stat din judeţ au decis să reducă programul de vizită al aparţinătorilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Eu cred că s-a făcut tot ce trebuie in acest caz. Din pacate nu toate cazurile de meningita se vindecă, iar transmisia nu rezolvă moartea cerebrală!!!