wizz air confirmă oficial - se scot zborurile de la sibiu spre paris

Începând cu 25 februarie 2019, Wizz Air își întrerupe zborurile din fiecare luni și vineri din Sibiu către Paris și retur. Potrivit reprezentanților companiei, „frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei”, semn că au luat această decizie deoarece nu existau multe cereri pentru acea cursă.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Sibiu – Paris Beauvais va fi întreruptă din 25 februarie 2019, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată”, transmit reprezentanții Wizz Air.

Totodată, aceștia au adăugat că oportunitățile de călătorie sunt evaluate întotdeauna pentru ca nevoie clienților să fie satisfăcute. Așadar, capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare.

„Pasagerii cu rezervări afectate de schimbarile de această formă sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ”, mai spun reprezentanții Wizz Air.

VEZI AICI CE I S-A ÎNTMPLAT UNEI SIBIENCE CARE AVEA BILETUL REZERVAT PENTRU RUTA SIBIU – PARIS

Ultima oră

Comentariul meu