foto ultima fiță printre sibience – genele fir cu fir, un „serviciu de lux”

Extensiile de gene, numite și gene fir cu fir, au devenit un must-have pentru toate doamnele și domnișoarele care se respectă. În ultimii ani au câștigat teren în fața genelor false clasice, iar tot mai multe sibience și le doresc.

Bianca Suciu, tehnician în extensii de gene, spune că, în Sibiu, în ultimii ani, numărul cererilor a crescut foarte mult. „Se poate spune că este un serviciu de lux, dar ce nu face o femeie pentru frumusețe?”, spune Bianca.

Tipuri de gene fir cu fir
Genele fir cu fir au diferite lungimi, au estetici diferite, cât și diverse culori. Ele se diferențiază prin lungime, grosime și volumul pentru care optează clienta. La început, au existat doar genele 1D, care au un efect foarte natural. În acest caz, se aplică câte o extensie pe geana naturală. Pentru clientele care își doresc un volum mai mare, tehnicienii vin în ajutor cu extensii de gene 2D, 3D și până la 12D. Există, de asemenea, gene colorate, ombre sau cu pietricele, pentru sibiencele mai excentrice.

foto ultima fiță printre sibience – genele fir cu fir, un „serviciu de lux”

Cum trebuie întreținute genele
În esență, este foarte simplu să ne păstrăm genele la fel de frumoase precum în prima zi. Pentru a avea aceeași privire intensă cât mai mult timp, este necesar să urmăm sfaturile specialiștilor.

„Genele se întrețin foarte simplu, trebuie doar să respectăm câțiva pași simplii, mai ales pentru sănătatea ochilor nostri. În primul rând, trebuie sa le spălăm cat mai des, să nu folosim mascara, farduri de pleoape sau eyeliner. În al doilea rând, este indicat sa evităm saloanele de bronzat, dar și sauna”, spune Bianca.

foto ultima fiță printre sibience – genele fir cu fir, un „serviciu de lux”

De asemenea, pentru a-și păstra o formă cât mai plăcută, sibiencele trebuie să meargă la întreținere după aproximativ trei săptămâni.

„Genele au o rezistență de până la 3-4 săptămâni, dar sunt influențate de mediul înconjurător și nu numai. O umiditate prea mare le afectează, la fel cum și temperatura foarte ridicată le ajută să se desprindă mult mai repede de pe geana naturală”, a adăugat Bianca.

Igiena personală: avem sau nu voie să ne spălăm pe față
Multe dintre noi ne dorim foarte tare să avem gene mai lungi, mai dese și mai voluminoase, însă ne temem că fie ne vor intra în ochi, în timp ce dormim, fie ne vor pica sau, mai rău, nu ne vom mai putea demachia ca înainte. Ei bine, specialiștii spun că apa nu face rău nimănui. Mai mult decât atât, dacă le spălăm cu grijă, genele vor rezista mai mult. Cât despre faptul că ar putea pica în somn, ei bine, asta nu trebuie să ne sperie, pentru că genele se regenerează și pică tot timpul.

„Igiena este cea mai importantă în special pentru sănătatea ochii lor. Atât timp cât genele noastre sunt curate, cu atât mai mult rezistă extensiile de gene. Totodată, genele se regenerează la un ciclu de 28 de zile, acest lucru înseamnă că ele cad mai mereu, nu doar in somn”, precisează Bianca.

foto ultima fiță printre sibience – genele fir cu fir, un „serviciu de lux”

Nu avem voie să folosim, sub nicio formă, demachiante care conțin uleiuri deoarece adevizul cu ajutorul căruia au fost aplicate genele se poate dizolva.

Gene false sau gene fir cu fir
Genele false, de tip bandă, folosite mai ales la un machiaj pentru petrecere, deoarece sunt mai stridente, se aplică, de regulă, dimineața, iar când vrem să dormim, trebuie îndepărtate. În ceea ce privește extensiile de gene, ele se poartă o perioadă mai îndelungată de timp.

În cazul genelor false, pot fi achiziționate din orice magazin și pot fi puse acasă, fără a fi nevoie de un tehnician sau make-up artist. În schimb, în cazul genelor fir cu fir, avem nevoie de un specialist care știe exact cum trebuie fixată fiecare geană în parte. Este bine de știut că genele de acest tip nu se aplică în 15 minute. Femeile trebuie să își dedice aproximativ două ore din timpul lor pentru frumusețe, iar prețurile variază între 100 și 250 de lei.

foto ultima fiță printre sibience – genele fir cu fir, un „serviciu de lux”

Bianca Suciu a început să urmărească diferite tutoriale, pe internet, legate de extensiile de gene. S-a întâmplat acum trei ani, iar de atunci a dezvoltat o mare pasiune pentru ele. Într-un final, s-a decis să uremeze un curs pentru a putea aplica genele mult dorite de sibience. O puteți găsi pe pagina ei de Facebook, Make-up & Lashes by Bianca.

Ultima oră

Comentariul meu