detalii noi despre crima de la mediaș, dar și alte știri importante de luni
Criminalul de la Mediaș

Crima din fața unui club din Mediaș a ținut prima pagină a publicațiilor. S-a petrecut în noaptea de sâmbătă, dar luni au continuat să iasă la iveală detalii despre acea noapte.

1- Victima criminalului din Mediaș a murit sub ochii tatălui său

Victima, un tânăr de 25 de ani, a fost înjunghiat de 11 ori de agresorul eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu. Victima, Faghiura Marius Andrei, a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat, chiar sub ochii tatălui său.

2- Firul evenimentelor în crima de la Mediaș – Încă doi bărbați arestați

Încă doi bărbați, pe lângă ucigaș, părtași la oribila crimă de la Mediaș, au fost reținuți pentru 24 de ore. În continuare urmează să se emită o ordonanță de punere în mișcare a urmăririi penale.

3- Avocatul Nicolae Ucă despre milionarul Ilie Carabulea – ”O să moară înecat cu propriul venin”

Ilie Carabulea este unul dintre oamenii de afaceri sibieni care cu urcușuri și coborâșuri a știut să lupte pentru cauza lui și să se folosească de oameni. De aceea au fost puțin cei care să-i stea alături indiferent de situație. Unul dintre acești puțini oameni loiali lui Ilie Carabulea a fost avocatul Nicolae Ucă. Cunoscută fiind prietenia dintre cei doi, atunci când avocatul Ucă a renunțat la a-l mai reprezenta în instanță pe Ilie Carabulea, iar acesta a făcut nenumărate plângeri împotriva prietenului său, situația a dat curs speculațiilor în urbe.

4- Copii cu malformaţii la inimă, operaţi gratis la Sibiu

Unii din cei mai buni medici din ţară şi străinătate vor opera în această săptămână, 11 copii cu malformaţii cardiace, la Spitalul Polisano Medlife din Sibiu, unde cei mici sunt trataţi pro bono.

5- A crescut plafonul de ajutor acordat pentru încălzirea locuinței la Sibiu

Începând din această lună, prin Ordonanța de Urgență nr.114/28.12.2018, a fost majorat plafonul de venituri până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței. Acesta a crescut de la 615 lei/lună/membru de familie la 750 lei/lună/membru de familie.

6- Wizz Air confirmă oficial – Se scot zborurile de la Sibiu spre Paris

Începând cu 25 februarie 2019, Wizz Air își întrerupe zborurile din fiecare luni și vineri din Sibiu către Paris și retur. Potrivit reprezentanților companiei, „frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei”, semn că au luat această decizie deoarece nu existau multe cereri pentru acea cursă.

Ultima oră

Comentariul meu