video - imagini cu momentul crimei de la mediaș - ucis cu unsprezece lovituri de cuțit - imagini cu impact emoțional!

Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.

UPDATE – Imagini noi de la scandalul din club.

Noi imagini video de pe camerele video din clubul în care a început scandalul ce a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani din Mediaș, au ajuns în posesia noastră. Se poate vedea cum autorul crimei a amenințat cu cuțitul chiar din club.
 VEDEȚI AICI IMAGINILE DIN CLUB!

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pe imaginile video se observă cum tânărul Faghiura Marius Andrei fuge împreună cu cei cu care era și alunecă pe zăpadă și cade jos. Imediat este ajuns din urmă de unul din agresori care începe să îl lovească cu pumnii. După 3-4 secunde se apropie și criminalul, Rusu Marian, care începe să îl înjunghie cu cuțitul în zona picioarelor. video - imagini cu momentul crimei de la mediaș - ucis cu unsprezece lovituri de cuțit - imagini cu impact emoțional!Nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit aplică acesta tânărului care nu mai are șanse de scăpare. Orbit de furie, criminalul nu se oprește, dar cel care era cu el, îl împinge, dându-și seama probabil de faptul că Faghiura Marius Andrei era grav rănit.

YouTube video

În peisaj apare un al treilea personaj care începe și el să îl lovească pe cel rănit. Cel cu cuțitul, se sperie și pleacă, dar se întoarce imediat și se uită la cel pe care îl lovise. Își dă seama probabil că e grav rănit și pleacă cu cuțitul în mână în club.

VEZI AICI FOTO CU CRIMINALUL ȘI DETALII DESPRE CRIMĂ!
Reamintim că acesta a înjunghiat cu cuțitul în artera femurală un alt tânăr, în fața unui club din Mediaș.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
Atacatorul a fugit de la locul faptei . Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor. Detalii AICI!

 Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

Ultima oră

Comentariul meu