video foto tânăr omorât cu cuțitul în fața unui club din mediaș - criminalul recidivist a fugit

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a fost înjunghiat în fața unui club din municipiul Mediaș.

UPDATE 4 – Imagini noi de la scandalul din club.

Noi imagini video de pe camerele video din clubul în care a început scandalul ce a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani din Mediaș, au ajuns în posesia noastră. Se poate vedea cum autorul crimei a amenințat cu cuțitul chiar din club.
 VEDEȚI AICI IMAGINILE DIN CLUB!

UPDATE 3 – Imagini cu momentul crimei
Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.
Vedeți AICI IMAGINI CU MOMENTUL CRIMEI!

UPDATE 2 – Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

UPDATE 1 – VIDEO surprins după câteva clipe de la crima din Mediaș
Ora de Sibiu a intrat duminică după amiază în posesia unor imagini surprinse la câteva clipe după scandalul din fața clubului Șerabeva din Mediaș. În acestea se vede cum tânărul înjunghiat, Marius Costăchescu, zace într-o baltă de sânge.
VEDEȚI AICI VIDEO!

ȘTIREA INIȚIALĂ

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică jurul orei 1.00. Scandalul a început în interiorul clubului și a continuat în fața acestuia după ce toți cei implicați au fost scoși afară de către oamenii de ordine. Un tânăr de 25 de ani s-a împiedicat moment în care a fost înjunghiat de mai multe ori de către un bărbat din grupul advers. Una dintre lovituri i-ar fi fost fatală după ce i-a străpuns artera femurală. În ciuda eforturilor făcute de medici la spitalul municipal din Mediaș, tânărul originar din județul Prahova care locuia fără forme legale la Biertan, nu a mai putut fi salvat.
Criminalul este în libertate
Agresorul este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba locuind în prezent fără forme legale în municipiul Mediaș. Acesta a fugit de la locul faptei și nu a fost încă prins de către polițiști în momentul de față fiind dat în urmărire generală.
YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. În primul rând trebuie felicitati cei 9 interlopi care au fugit in rând cu fetițele ,ba chear intrecandu-le la fugă in timp ce tovarășul lor incasa lovituri de cuțit, picioare si pumni .
    Legile sunt slabe , criminalii sunt liberi , polițiștii si procurorii sun legați la mâini in fata legii !
    Este trist ca interlopii conduc tara asta .
    Bărbații interlopi si femeile prostituate in tara sau peste hotare .