foto video cine este tânărul ucis în fața unui club din mediaș - știm cine este ucigașul recidivist
Rusu Marius (foto stânga) l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe Faghiura Marius Andrei (foto dreapta) - Sursa colaj foto: Facebook

O crimă îngrozește locuitorii din cel de al II-lea oraș ca mărime al județului Sibiu. Tânărul Faghiura Marius Andrei (foto – dreapta) a fost înjunghiat mortal de Rusu Marius (foto – stânga).

UPDATE 4 – Imagini noi de la scandalul din club.

Noi imagini video de pe camerele video din clubul în care a început scandalul ce a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani din Mediaș, au ajuns în posesia noastră. Se poate vedea cum autorul crimei a amenințat cu cuțitul chiar din club.
 VEDEȚI AICI IMAGINILE DIN CLUB!

UPDATE 3 – Imagini cu momentul crimei
Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.
Vedeți AICI IMAGINI CU MOMENTUL CRIMEI!

UPDATE 2 – Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

UPDATE – VIDEO surprins după câteva clipe de la crima din Mediaș
Ora de Sibiu a intrat duminică după amiază în posesia unor imagini surprinse la câteva clipe după scandalul din fața clubului Șerabeva din Mediaș. În acestea se vede cum tânărul înjunghiat, Faghiura Marius Andrei, zace într-o baltă de sânge.
VEDEȚI AICI VIDEO!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Faghiura Marius Andrei, în vârstă de 25 de ani, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare. Tânărul nu a mai putut fi salvat după ce a fost înjunghiat în artera femurală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș.

foto video cine este tânărul ucis în fața unui club din mediaș - știm cine este ucigașul recidivist
Tânărul înjunghiat a murit la spitalul din Mediaș

Scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din oraș, cu câteva minute înainte de ora 1.00. Rusu Marius era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Faghiura Marius Andrei însoțit de aproximativ zece persoane.
După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul. Totul s-a mutat în fața clubului, iar în meleul creat, Faghiura Marius Andrei a căzut jos. Ce a urmat este îngrozitor. Tânărul de 25 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către Rusu Marius și lăsat într-o baltă de sânge.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI ȘI DETALII AMPLE DESPRE CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT

Criminal periculos – Este recidivist
Atacatorul a fugit de la locul faptei și nu a fost deocamdată găsit de poliție. Acesta are 30 de ani și este originar din Alba, însă locuiește fără forme legale în Mediaș.

foto video cine este tânărul ucis în fața unui club din mediaș - știm cine este ucigașul recidivist
Rusu Marius a mai fost condamnat în trecut tot pentru omor și a fost eliberat condiționat de curând. Foto: Facebook

Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor. Detalii AICI!

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Un fost criminal se mai lasa in libertate si dupa ce a omorat a 2-a oara? Cineva trebuie sa raspunda !

  2. Sunt sigur ca cei doi sunt interlopi, la ce fetze au, faceau barte din gasti si aveau ceva de impartit (afaceri, bani, femei). Nu mi-e mila de nici unul, si-o merita amandoi!

  3. nu stiu pe cine ati angajat voi sa faca articole dar se vede in mod clar ca ar trebui sa se apuce de pictura sau altceva. Bai nene, care cine e pana la urma? ba e marius costachescu, ba e marius rusu ba dracii in articolul vostru ca habar nu aveti sa editati o stire. cauta-ti de munca cumetre..