weekend de iarnă la sibiu. cu ce evenimente ne ”încălzim” în oraș

Urmează un weekend veritabil de iarnă, destul de rece, după cum spun meteorologii. Dar nu e nicio problemă, pentru că evenimentele programate pentru acest final de săptămână sunt indoor, așa că nu e niciun motiv să nu participați la ele.

Și cel mai tare vă veți încălzi la petrecerile din Cotton Pub by Night, pentru că aici se dă tonul distracției de weekend. Vineri DJ Andi de la Virgin Radio este ’’vinovatul’’ de serviciu la platane. O să fie un party până în zori de zi. O astfel de invitație la distracție nu se refuză, orice ar fi.weekend de iarnă la sibiu. cu ce evenimente ne ”încălzim” în oraș

Și cum invitația se extinde și pentru sâmbătă, când Alexander Augustin vine să mixeze muzică de discotecă, pachetul de două zile de distracție nu trebuie refuzat. Sunați la 0752 268 866 și faceți o rezervare, nu de alta, dar ar fi bine să aveți unde să vă odihniți după dans.

Iubire cu năbădăi„ de Marc Camoletti este invitația la teatru de vineri seara. Spectacolul va începe la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Activitățile pentru cei mici revin la Teatrul Gong. Așadar, copiii cu vârste între 6 și 10 ani sunt așteptați sâmbătă la Atelierul de creat povești. Vor fi două ediții, de la ora 10 și 12, care durează 60 de minute. Un bilet costă 14 lei.

Spectacolul în limba germană ”Der Fleck” se joacă la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Este recomandat copiilor de până la 3 ani, iar un bilet costă 9 lei.

Îmi place cum miroși” după Neil Simon este piesa care se joacă sâmbătă seara la Teatrul Gong, de la ora 19. Reprezentația durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Weekendul se termină cu un spectacol la Teatrul Radu Stanca. ”Hedda Gabler” de Henrik Ibsen se va juca duminică de la ora 19. Durează trei ore și nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Ultima oră

Comentariul meu