lucrările la stadionul municipal – birț e mai optimist, dar caută terenuri pentru următoarele partide

Președintele lui FC Hermannstadt a declarat vineri în direct pe oradesibiu.ro că echipa sibiană are șanse reale să joace din primăvară la Sibiu, meciurile de acasă. Până atunci se caută variante pentru disputarea partidelor cu CS U Craiova și Poli Iași.

Tehnicianul lui FC Hermannstadt, Vasile Miriuță spune că dacă se poate juca la CFR, ”vom juca la CFR și cu Craiova și cu Iașiul”.
Președintele Teodor Birț spune că sunt trei soluții luate în calcul. ”Nu avem nici un acord. Vom vedea în perioada următoare ce facem. Pentru două jocuri găsim teren. Avem variante Cluj, Pitești și chiar și Tg. Mureș. Vom găsi soluții pentru două jocuri. După aceea sper să ne întoarcem acasă”, a spus acesta.
”Poate când se va duce zăpada vom avea o surpriză și găsim tribuna plină cu scaune montate. Nu este exclus să se întâmple treaba asta”, a mai spus oficialul sibian.
Și Miriuță împărtășește dorința ca Sibiul să joace pe Municipal din primăvară. ”Important e să rămânem în liga 1. Cel mai important joc este primul cu CFR Cluj. (..) E foarte bine că suporterii visează la play off. Chiar vorbesc și eu cu fanii. Important este să rămânem în liga 1 și să se facă stadionul acesta cât mai rapid”, a mai spus acesta.
Reamintim că lucrările aflate acum în derulare trebuie să fie gata în martie, după ce în prealabil s-au mai amânat de trei ori.

Vedeți mai sus conferința de presă de vineri de la FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu