green seiro angajează. fă parte din echipa ”fotovoltaică”

Green Seiro este ”aliatul” împotriva facturilor la energie electrică și încălzire. Este firma sibiană care a tăiat din costurile cu aceste întrețineri. Și asta pentru că montează cel mai rapid și bine panouri fotovoltaice și solare care vă scapă de stres-ul facturilor. Și pe deasupra specialiștii Green Seiro vă stau mereu la dispoziție pentru consultanță și orice fel de informații.

Și pentru că sunt buni și acoperă nu doar piața din Sibiu ci și mare parte din România, era de așteptat să se extindă și în afara tării. Așa că acum Green Seiro lucrează în Polonia, unde a semnat un contract pentru instalarea de panouri în parcuri fotovoltaice.

Green Seiro angajează
Pentru acest proiect Green Seiro are nevoie de angajați. ”Mai avem nevoie de oameni, dar cerința noastră este să aibă minim 1 an experiență în montarea panourilor fotovoltaice. Acest lucru este principala cerere. Dacă au și carnet de conducere, este un plus. Transportul până în Polonia și înapoi este asigurat, la fel ca și cazarea. Salariul este motivant, se discută după depunerea CV-ului”, spune Paul Varga, manager Green Seiro.

Plecarea în Polonia se va face la finalul lunii ianuarie, așa că cei interesați pot depune deja CV-urile pe adresa contact@greenseiro.ro sau la sediul Green Seiro de pe strada Malului nr. 6. Informații suplimentare se pot obține la 0729.1010101.

Contractul inițial se va încheia pentru o perioadă de o lună. Acesta poate fi însă prelungit în funcție de activitatea pe care Green Seiro o va avea în toată Europa.

Ultima oră

Comentariul meu