foto fc hermannstadt a mai adus un jucător. este al patrulea transfer

Gruparea sibiană de fotbal, FC Hermannstadt a reușit să își asigure serviciile mijlocașului croat Filip Jazvic. Zilele trecute echipa pregătită de Miriuță şi-a asigurat serviciile mijlocaşului austriac Daniel Offenbacher şi ale atacantului croat Ivan Lendrici. Popovici de la Dinamo a semnat și el cu Sibiul.

FC Hermanntstadt a anunțat că a obținut semnătura lui Filip Jazvic, un mijlocaș croat care poate evolua pe orice post la mijlocul terenului. ”În vârstă de 28 de ani, Jazvic este la a patra experiență în Liga 1. În sezonul 2014/2015 a îmbrăcat tricoul echipei CFR Cluj, apoi a trecut la ASA Tg. Mureș, iar în 2017 a evoluat pentru CSU Craiova. În afara acestora, Jazvic a mai jucat pentru NK Rudes, NK Vrapc, HNSK Moslavina, HRV Dragovoljac, NK Istra, Inter Zapresic, Hapoel Haifa, Arka Gdynia, Olimpia Grudziadz și Zeljeznicar. Jazvic a semnat cu FC Hermannstadt un contract valabil până în vara anului 2020”, spun cei de la FC Hermannstadt.foto fc hermannstadt a mai adus un jucător. este al patrulea transferDaniel Offenbacher evoluează pe postul de mijlocaş central şi vine la Sibiu de la Suduva Marijampole (Lituania), anunță News.ro. Mijlocaşul are în palmares două titluri de campion naţional, al Austriei, cu RB Salzburg (2011/2012) şi al Lituaniei, în 2018, cu Suduva.
Offenbacher are aproape 200 de meciuri disputate în Bundesliga, primul eşalon austriac. El a evoluat până acum pentru Red Bull Salzburg, Blau Weiss Linz, Wiener Neustadt, Sturm Graz, Wolfsberger AC şi Suduva.
De asemenea, austriacul a trecut pe la toate naţionalele de juniori şi cea de tineret ale ţării sale, pentru care a evoluat în peste 30 de meciuri.
Ivan Lendrici a evoluat până acum pentru echipele Hajduk Split, Zulte-Waregem, NK Lokomotiv Zagreb, SV Kapfenberg, Sudtirol, NK Celje, Milsami Orhei, AOK Kerkyra, Lens şi NK Olimpija Ljubljana.
Lendrici are 7 selecţii în naţionala Under 21 a ţării sale, pentru care a marcat două goluri. El a semnat pe un an şi jumătate cu FC Hermannstadt. Formaţia sibiană l-a mai transferat pe fundaşul Sergiu Popovici, fost la Dinamo.

Ultima oră

Comentariul meu