cum s-a deszăpezit duminică noaptea și luni la sibiu

Acțiunile de deszăpezire au continuat și pe parcursul nopții de 6 spre 7 ianuarie, dar și în ziua de 7 ianuarie. În total, 12 utilaje au fost pe străzi, dintre care două în Păltiniș.

Astfel, duminică noaptea au acționat în oraș 10 utilaje de deszăpezire și încă 2 în stațiunea Păltiniș. Acestea au împrăștiat în 12 ore peste 300 de tone de sare și 30 de tone de antiderapant lichid. S-a intervenit cu precădere pe străzile din prioritatea 1 și s-a acționat și pe străzile din prioritatea 2. De asemenea, au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și pasajelor un număr de 8 echipe de muncitori.

Pe parcursul zilei de 7 ianuarie s-a asigurat starea străzilor din prioritatea 1 și s-a continuat cu deszăpezirea străzilor din prioritatea 2, în prezent curățate în proporție de 80%. De asemenea, 70% dintre străzile din prioritatea 3 au fost curățate până la această oră.

Inspectorii Serviciului Salubrizare verifică în teren acțiunile de deszăpezire și dispun acțiuni punctuale acolo unde este necesar.

Ultima oră

Comentariul meu