primul weekend din 2019. să ne distrăm cum se cuvine

Iată că a venit și 2019 și o dată cu el și primul weekend ce trebuie „cinstit„ Și cum altfel decât prin relaxare și muuuultă distracție. 

Iar aceasta din urmă se obține evident, la Cotton Pub by Night. Prima petrecere din an va începe vineri, va ține până în zori pentru ca mai apoi sâmbătă seara să înceapă din nou. În ambele seri la platane va fi DJ Rareș Luca, așa că muzica bună și atmosfera vor fi asigurate. Nu e de pierdut un astfel de început de an, așa că sunați repede la 0752.268.866 și faceți o rezervare.

primul weekend din 2019. să ne distrăm cum se cuvine

Finalul de săptămână va fi perfect pentru iubitorii de zăpadă. La Păltiniș este din plin, iar la Arena Platoș sunt pregătite concursuri pentru ambele zile.

Sâmbătă va avea loc concursul de săniuțe pentru copii și părinți. Înscrierile se fac în dimineața concursului, după care se vor primi toate informațiile necesare. Nu veți fi primiți însă fără echipament de protecție, adică o cască omologată de ski sau snowboard.

Duminică vremea se anunță la fel de bună, așa că la Arena tot familiile sunt cele care se vor întrece, de această dată la schi, dar concurenții pot utiliza și plăci de snowboard. Înscrierile încep la ora 8, iar pentru a participa la concurs, fiecare familie trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri, 2 adulți și 1 copil sau 2 copii și 1 adult. Minim un membru al echipei trebuie să aibă vârsta sub 18 ani.

primul weekend din 2019. să ne distrăm cum se cuvine

Anul acesta la Sibiu și împrejurimi sunt deschise 4 patinoare, asta după ce ani la rândul nu a fost niciunul. așa că aveți de unde alege fie dacă sunteți începători sau avansați, dacă doriți să patinați pe un patinoar mai mic sau pe unul mai mare, în Sibiu sau la Cisnădie. Toate detaliile despre fiecare dintre patinoare, AICI.

primul weekend din 2019. să ne distrăm cum se cuvine

Pentru cei care își doresc însă un weekend mai liniștit, petrecut undeva înăuntru, Teatrul Radu Stanca are două propuneri pentru ei. Sâmbătă seara de la ora 19 se va juca piesa ”Sunt o babă comunistă”. Durează aproximativ o oră și 10 minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Duminică, propunerea actorilor de la Radu Stanca este piesa ”Doamna de turtă dulce” de Neil Simon. „Doamna de turta dulce” este o comedie romantica cu momente înduiosatoare si scene puternice de tensiune dramatica. Piesa a fost publicata în 1970, este structurata în trei acte si s-a jucat pentru prima data pe Broadway la Playmouth Theatre. Spectacolul de la Sibiu este o adaptare fidela a textului original si o aduce în prim plan pe Evy Meara, o fosta cântareata a carei cariera si casnicie au fost distruse de alcool.spectacolul va începe la ora 19, se va termina la ora 21, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu