ce riscă cel care a vandalizat mașina parcată neregulamentar pe aleea streiu

Parcări neregulamentare se întâlnesc la tot pasul în Sibiu. un exemplu în acest sens este întâmplarea din noaptea de miercuri spre joi când un șofer începător, dacă e să luăm în considerare semnul de pe lunetă, a reușit să parcheze astfel încât a blocat o parcare întreagă.

Pentru ”fapta” sa însă a fost destul de aspru pedepsit. Cel mai probabil, unul dintre șoferii supărați că nu a mai putut trece prin zonă sau că nu a mai putut ieși din parcarea de pe Alea Streiu, a pus mâna pe un spray negru și a vopsit mașina.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MAȘINA VANDALIZATĂ

ce riscă cel care a vandalizat mașina parcată neregulamentar pe aleea streiu
Foto: Tamponari si avarii in parcare SIBIU

Deși pozele cu mașina distrusă au devenit virale pe grupurile de Facebook din Sibiu, poliția nu poate face nimic dacă nu primește o plângere, ceea ce nu s-a întâmplat încă. Dar, dacă șoferul a cărui mașină a fost vopsită va depune plângere, cel care a făcut asta se va alege cu dosar penal pentru distrugere și riscă închisoarea. ”Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în Codul Penal.

 

Ultima oră

Comentariul meu