video - csu a umilit campioana csm oradea. sibiul termină 2018 pe primul loc
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Mătușoiu

CSU Sibiu s-a impus categoric în meciul disputat sâmbătă seară în Sala Transilvania cu 97-81 (25 – 16 17 – 22 28 – 19 27 – 24), cu cei de la CSM Oradea. Philmore a reușit să marcheze nu mai puțin de 31 de puncte.

În fața unei săli arhipline, CSU a făcut un meci excelent în partida cu campioana CSM Oradea. Echipa lui Dan Fleșeriu a profitat de lipsurile orădenilor și a administrat o înfrângere usturătoare orădenilor.
Oaspeții au început mai bine meciul și au condus cu 0-8 în primele minute. A fost un simplu foc de paie. Hardy&co au revenit în joc și au trecut rapid la timonă.

Primele zece minute le-au adjudecat cu 25-16, dar sfertul doi a aparținut oaspeților, care până la pauza mare au micșorat diferența la doar patru puncte.

Tăvălugul lui CSU a recidivat în sfertul trei, iar diferența pe tabelă a crescut din nou vertiginos, Sibiul având un avantaj confortabil de 13 puncte.

Sfertul patru a început cu 10 minute întârziere, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare electrică a tabelelor de marcaj. A fost însă în avantajul nostru pentru că Pratt&co au evoluat la fel de bine și în ultimele 10 minute.

Am învins lejer și CSU termină 2018 pe primul loc în clasament. De remarcat jocul excelent prestat de Philmore, americanul reușind să înscrie nu mai puțiun de 31 de puncte. La oaspeți Zekovic a marcat și el 30 de puncte. Primul meci din 2019 va fi în 5 ianuarie cu Steaua, în deplasare.video - csu a umilit campioana csm oradea. sibiul termină 2018 pe primul loc

CSU:
Falker 15, Hardy 17, Tohatan 3, Pratt 8, Dragoste 1, Gavriloaia 11, Cooper 11, Philmore 31

Declarații Dan Fleșeriu după meci

Ultima oră

Comentariul meu