ultimul weekend din 2018 - cum și unde ne distrăm în aceste zile la sibiu
FOTO - Târgul de Crăciun Sibiu

A venit și finalul de an, iar weekend-ul care urmează este ultimul din 2018. Pentru a fi memorabil trebuie petrecut așa cum se cuvine, cu multă distracție și timp de calitate. În Sibiu, la fel ca în fiecare week-end de peste an ingredientele sunt asigurate.

La fel ca până acum tonul distracției se dă la început de week-end în Cotton Pub by Night. Vineri seara Ruky DeeJay cel care a făcut furori la pupitru în cluburi precum Fratteli, Gibson și Armani, dă play la distracție pentru o noapte de ținut minte! Faceți rezervări la 0752.268.866 pentru a fi siguri că aveți un loc unde să vă odihniți după atâta distracție.

ultimul weekend din 2018 - cum și unde ne distrăm în aceste zile la sibiu

Sâmbătă DJ Rareș Luca asigură distracția ultimei petreceri din 2018 în Cotton. Va fi o seară de care să vă amintiți, așa că nu e de ratat un astfel de eveniment. Rezervări se fac tot la 0752.268.866.

Dacă însă de Crăciun ați exagerat cu mâncarea, e momentul acum să faceți puțină mișcare.

La Șelimbăr, în parcarea Shopping City, s-a deschis cel mai mare patinoar din județ, de peste 800 de metri pătrați. E locul perfect pentru patinat, iar detalii despre locație găsiți aici.

Târgul de Crăciun rămâne cu mai puține căsuțe pentru că Piața Mare este pregătită pentru spectacolele de Revelion. Dar, mai puteți vizita și cumpăra de la câteva căsuțe, dar puteți face câteva ture și la patinoarul din centrul Sibiului.

Pârtia de schi de la Arena Platoș este deschisă și ea zilele acestea, așa că o urcare la Păltiniș ar fi binevenită.

Muzeul în Aer liber este deschis și el după un program special în aceste zile. Exponatele sunt închise, dar plimbările pe aleile frumosului muzeu pot aduce energie din plin. Programul de sărbători, aici. 

Dacă doriți să vizitați Muzeul Brukenthal întâi e indicat să verificați programul din aceste zile. Îl găsiți aici. 

Ultima oră

Comentariul meu