primăria lansează licitații pentru modernizarea a opt străzi din sibiu
Foto Arhivă

Primăria Sibiu are în plan modernizarea a opt străzi din cartierele Turnișor și Gușterița. Pentru reabilitare va folosi o parte din banii obținuți de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Procedurile au început deja prin lansarea invitației către firmele de construcții pentru depunerea ofertelor. Este vorba despre două loturi de străzi care vor intra în reabilitare completă:

Lot 1: Modernizarea şi reabilitarea a cinci (5) străzi din Zona Turnisor IV (și anume străzile Mozaicului, Varului, Zavoi (tronson II), Neppendorf si Granitului – lungime totală aproximativă de 2,17 km)

Lot 2: Modernizarea şi reabilitarea a trei (3) străzi din Zona Guşteriţa II (și anume străzile Bradului, Macazului si Viilor – lungime totală aproximativă 2,24 km).

Lucrările vor include în general reconstrucţia străzii şi a trotuarelor, precum şi lucrări la reţelele de apă şi canalizare, iluminat public și telecomunicații. Termenul de execuție a lucrărilor este de opt (8) luni, cu o perioadă de garanţie de cinci (5) ani.
Lucrările vor începe în primăvara anului viitor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Păi și nu mai anunțați terra building înalte ca noua sa ne dati stirea ca au câștigat. Luavar circul de panarame praduitoare