video - președintele iohannis la slujba de crăciun - ’’crăciun fericit tuturor, cu liniște și pace''

Șeful statului Klaus Iohannis şi soţia sa, au participat marți dimineață la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. La ieșire președintele a făcut și o urare scurtă tuturor românilor.

„Sărbători fericite! Vă doresc tuturor Crăciun fericit , cu liniște și pace! La mulți ani!”, a transmis președintele. Și soția sa, Carmen Iohannis, le-a urat Crăciun fericit jurnaliștilor aflați în fața bisericii.
Printre cei care au vrut să-i transmită urări a fost un bărbat din Israel. Klaus Iohannis a dat mâna cu el şi i-a urat ”Sărbător fericite” în limba engleză. ”La mulţi ani, să fiţi sănătos”, i-a spus o femeie, în timp ce altcineva i-a strigat ”Multă putere”. În drum spre maşină, cuplul prezidenţial a primit urări în limba engleză de la un grup de turiste, aceştia răspunzând.
Şeful statului a anunţat anterior că-şi va petrece atât Crăciunul, cât şi Revelionul la Sibiu, între cele două momente fiind la Bucureşti. Şi duminică, soţii Iohannis au participat la slujbă. Sursa: news.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Prima doamna imbracata de bordel.Daca tot nu a facut copii, la batranete iese ca o iapa in calduri.