video kevin spacey revine ca frank underwood din house of card pe youtube: "nu m-ați văzut de fapt murind..."

Frank Underwood,  personajul pe care îl interpreta actorul american Kevin Spacey  ‘House of Cards’, a revenit de Crăciun într-un suprinzător video publicat pe canalul său de Youtube. Spacey a vrut să se apere astfel de acuzațiile de agresiune sexuală care planează asupra lui.

Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală împotriva unui adolescent, fiul unui crainic american de televiziune, care ar fi avut loc în 2016. Apoi au urmat și alte acuzații din partea altor bărbați, dar numai prima asemenea acuzaţie a ajuns până în instanţă deocamdată. Acuzatorul se referă la o întâlnire care ar fi avut loc într-un bar din Nantucket în 2016.

Spacey răspunde într-un mod inedit acuzațiilor în clipul publicat pe Youtube, jucând rolul lui Frank Underwood. Clipul pare și un promo la o eventuală continuare a seriei House of Cards, la final Frank Underwood interpretat de Spacey, spunând că defapt nimeni nu l-a văzut mort, aluzie la seria 6 a serialului House Of Card, care a fost complet rescrisă după ce KevinSpacey a fost concediat de Netflix, în urma scandalului de agresiune sexuală.

Această ultima serie House of Cards, disponibilă pe Netflix, se învârte toată în jurul personajului Frank Underwood, care deși nu apare, e prezent aproape in fiecare scenă, prin dialogul personajelor.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu