elena udrea de acasă din costa rica publică prima poză după eliberare

Elena Udrea a postat, marți seară, un mesaj pe Facebook, după eliberarea din arestul din Costa Rica, în care anunță că e acasă de Crăciun, alăturând și o fotografie cu ea, logodnicul său Adrian Alexandrov și fetița lor.

O instanţă judiciară din Costa Rica a decis, luni la prânz (luni seară, ora României), eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea şi a Alinei Bica, afirmă surse oficiale citate de presa locală. Avocatul Elenei Udrea şi Alinei Bica depusese vineri o cerere de eliberare la Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia oraşului San Jose. Biroul pentru Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale (OATRI) din cadrul Ministerului Public din Costa Rica a prezentat documente oficiale prin care se arată că România a anulat solicitarea de extrădare.

Ca urmare, Elena Udrea a revenit pe Facebook cu o fotografie și un scurt comentariu.

“Dumnezeu a facut o minune si sunt acasa de Craciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine si pentru bebelusul meu! Le multumesc mamei si lui Adrian ca au avut grija de Eva in lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunati! Multumesc celor care au facut posibila eliberarea mea inainte de sarbatori! Va urez Craciun Fericit!?❤️”, a scris fostul ministru, pe Facebook.

Elena Udrea și Elena Udrea au fost eliberate din arestul din Costa Rica după ce autoritățile române au renunțat la cererea de extrădare, ca urma a deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție de suspendare a executării pedepsei până la soluționarea definitivă a contestației în anulare depuse. Avocații Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul “Gala Bute”.

Ultima oră

Comentariul meu