vremea de crăciun la sibiu - veștile nu sunt prea bune

Săptămâna trecută a nins abundent și cu toții am crezut că zăpada va rezista măcar până la Crăciun. Temperaturile crescute însă și ploile din ultimele două zile au topit-o. Nici în ziua de Crăciun vremea nu va fi mai frumoasă, iar ninsorile nu o să mai prea apară anul acesta.

Meteorologii sibieni spun că luni, spre seară, temperaturile vor mai scădea, iar treptat ploaia din timpul zilei se va transforma în lapoviță. Pe timpul nopții ar putea chiar ninge, dar slab, precipitațiile vor scădea în intensitate. Noaptea de Crăciun va avea minime de -5, -3 grade celsius în județul Sibiu.

Ziua de Crăciun va fi puțin mai friguroasă ca cele anterioare, cu temperaturi între 0 și -2 grade celsius, iar noaptea între -2, -5 grade. Precipitațiile vor fi în general slabe, trecătoare, mixte pe timpul zilei și ninsoare pe timpul nopții.

Până la finalul anului vremea se va menține la fel, cu temperaturi ce nu vor trece de 0 grade, dar nici cu ninsori care să ne asigure un strat de zăpadă.

Cine își dorește asta o să urce la munte, la Păltiniș și la Bâlea, pentru că acolo într-adevăr ninge zilele acestea. Stratul nou de zăpadă care se va depune poate ajunge și până la 30 de centimetri în unele zone.

Ultima oră

Comentariul meu