cinci cutremure în serbia în apropiere de românia - unde s-au resimțit

Nu mai puțin de cinci seisme au avut loc duminică dimineață în Serbia, acestea fiind resimțite în zona de Vest a României, în special în județul Timiș.

Institutul Național pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat, duminică dimineața, că un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs la ora 08:56, în județul Timiș, la o adâncime de 30 kilometri. Ulterior, informația a fost retractată, fiind anunțate de fapt cinci seisme, dar în Serbia.
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat, duminică dimineața, că un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter s-a produs, la ora locală 08.56, în judeţul Timiș, la adâncimea de 30 de kilometri.
O oră mai târziu însă, instituția a retractat informația de pe site, anunțând de fapt cinci seisme care au avut loc duminică dimineața în Serbia, cu magnitudini între 2,1 și 4,4 pe scara Richter, la adâncimi de 3 și 5 kilometri.
Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Ultima oră

Comentariul meu