zeci de angajați au primit trofee și diplome de recunoaștere de la dgaspc sibiu

Ziua de 20 decembrie a fost încărcată cu emoție și satisfacție profesională. Cei mai buni dintre cei mai buni angajați ai Direcției și ai Centrelor aflate în subordine/structură au fost premiați de către directorul general, Laura Camelia Vîlsan.

Este vorba de 40 de angajați care au primit trofeul pentru CEL MAI BUN ANGAJAT AL ANULUI 2018 și alți 13 angajați au primit Diplome de Recunoaștere ca semn de apreciere a profesionalismului, implicării în cadrul activităților care au dus la creșterea calității serviciilor sociale.
Cum iau o decizie dificilă? Ce este mai bine pentru un copil abuzat? Care este soluția cea mai bună pentru o persoană cu dizabilități? Cum construiesc şi motivez o echipă performantă? Sunt doar câteva dintre provocările cărora angajații Direcției, dar și ai Centrelor din subordine/structură, au trebuit să le facă faţă, într-un an dificil, în care le-a fost mai greu să obţină rezultate foarte bune.
Pentru a fi angajat este suficient să ai responsabilităţi în fişa postului, trecute obligaţii de planificare, monitorizare, coordonare, rezolvare. Pentru a fi un angajat bun în asistență socială este nevoie de mult mai mult: de implicare, dăruire și mult suflet, motiv pentru care directorul general a premiat calitatea în asistență socială.
“Am organizat un astfel de eveniment pentru că țin foarte mult șă promovez și să încurajez performanța și calitatea în serviciile sociale și îmi doresc ca angajații Direcției să fie motivați, să se simtă apreciați pentru munca zilnică depusă pentru beneficiarii noștri, și iată, azi, am avut ocazia să premiez prima Echipă de Aur a DGASPC Sibiu.
Echipa de Aur este construită din interior, membrii fiind aleși de colegii lor, i-am încurajat să devină mai buni, să-i inspire și pe ceilalți colegi, care merită aprecierile și recunoștința noastră, contribuind cu toții la construcția unei instituții solide, performante și apropiate de beneficiarii noștri”, a declarat directorul general, doamna Laura Camelia Vîlsan.
Vizibil emoționați și plini de satisfacție profesională că au reușit să-și ducă până la final misiunea și să facă față provocările acestui an foarte greu, cum au și afirmat, după ce și-au primit trofeul din partea directorului general CEI MAI BUNI ANGAJAȚI AI ANULUI au ținut câte un discurs despre activitatea lor.zeci de angajați au primit trofee și diplome de recunoaștere de la dgaspc sibiuPe lângă aplauzele primite cel mai important pentru ei a fost faptul că sunt o echipă și că împreună au reușit să atingă în mare parte obiectivele pe care și le-au propus la început de an.
Cum s-a acordat titlul de CEL MAI BUN ANGAJAT AL ANULUI? Fiecare serviciu din aparatul propriu al direcției, fiecare angajat din centru, șef serviciu și-a votat colegul pe care îl consideră că și-a respectat sarcinile de serviciu foarte bine și ar reprezenta un model pentru serviciul/centrul respectiv. Angajatul cu cele mai multe voturi primite din partea colegilor a fost nominalizat la categoria angajatul anului din Centru/Serviciu, astfel că fiecare serviciu și Centru a avut un câștigător. A fost un câștigător și la categoria Șeful de Serviciu, Seful de centru și Director de Centru. Doamna director a nominalizat 4 angajați și alți 13 angajați au primit Diplomă de Recunoaștere, iar directorul general adjunct social a primit în semn de apreciere o Diplomă de Merit.

Câștigătorii titlului de ANGAJATUL ANULUI 2018:

ANGAJATUL ANULUI 2018 – CEL MAI BUN SEF DE SERVICIU –COSMIN POPA
– CEL MAI BUN SEF DE CENTRU – DANIELA TOADER
– CEL MAI BUN DIRECTOR DE CENTRU – BOBEICĂ BIANCA

CEL MAI BUN ANGAJAT AL ANULUI PE CENTRE:
– COPII

CS PRICHINDELUL- CPRU- GETA ANDRONE
– CM – POȘA DANIELA
– CPCD – OANCEA CLAUDIA

CPCD SPERANTA- COSTEIU ANCA

CPCD TAVI BUCUR CISNADIE – MICU MARIA

CPCD TURNU ROSU – VEȘTEMEAN GEORGIANA

CP GULLIVER – MUNTEAN MARIUS

CP ORLAT – LOLOIU LUCIAN

CP AGARBICIU – DRUȘAN IOAN

CPRU pentru victimele violentei Sf Ana – RĂDULESCU ANIȘOARA ALINA

– ADULȚI

CIA BIERTAN – TEODORA MOLDOVAN

CIA EPISCOP N.POPOVICIU BIERTAN – DANIELA IUȘAN

CIA AGNITA – MIKOȘ IOANA

CRRN TĂLMACIU – CARMEN SĂPUN

CRRN RAU VADULUI – MANDEA DELIA

CRRPH TĂLAMCIU II – POPÂRLAN DIANA

CRRPH DUMBRĂVENI I – SAS IOAN ADRIAN

CRRPH MEDIAȘ – CLAUDIA NECHITA

CRRPH CISNĂDIE – ELVIRA BUNEA

CITO DUMBRĂVENI II – IOANA ALDEA

CITO MEDIAȘ – ANA MARIA MIJA

CEL MAI BUN ANGAJAT AL ANULUI PE SERVICII:

SEPPS – STANCIU EMILIA

SMCAM – FELICIA PETRU

RESURSE UMANE – STOICA STELA

JURIDIC SI ADOPTII – RALUCA MIHĂLȚAN

SMCSS – ADELINA UCĂ

CONTABILITATE – SUCIU PARASCHIVA

FINANCIAR – DAMIAN CĂTĂLINA

PROIECTE – ADELA STANCIU

SECC – IOANA DANIELA GANȚĂ

ANE – CONSTANTIN IONIȚĂ

SECA – MARCELA RECHE

ACHIZIȚII – CRISTINA CÂNDEA

4 nominalizări din partea doamnei director general Angajatul Anului in cadrul serviciilor.

BARTOȘ ADRIAN, LAURA ISAC, DELIA SLABU ȘI ADRIAN CANCIU.

Director adjunct: Codruța Codău Diplomă de Merit.
Diplome de apreiere pentru:
-șefi de serviciu: VODĂ VIORICA, MARIA POPA, HULEA DIANA, FOLOBA RADU, NISTOR LENUȚA,OLIMPIA INDRIEȘ, TICA DESPINA,ALINA ISTRATE, COTORA DANIEL, HOSU ALEXANDRU
-șefi de centre: VASIU MIRCEA, CORNELIA DAN SI RALUCA MUNTEAN .

Ultima oră

Comentariul meu