Weekend plin de evenimente - Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Bibi și Vescan și multe petreceri!

Ne așteaptă un final de săptămână plin. Pe lângă pregătirile pentru Crăciun trebuie neapărat să vă găsiți timp pentru evenimentele pregătite la Sibiu. Sunt multe, interesante și pentru toată lumea. Cap de afiș sunt concertele de la Târgul de Crăciun Șelimbăr. Andra, Narcisa Suciu, Vescan și Bibi vă invită la distrație.

Moș Crăciun trebuie așteptat cu voioșie și bună dispoziție. Și de unde altundeva se pot lua dacă nu din Cotton Pub by Night. Și ”încărcarea” începe de vineri seara, de când aici vin DJ Mihai V & MC Dylma de la clubul NOA. Garantat că va fi atmosferă bună, așa că planul e făcut pentru vineri seara.

Weekend plin de evenimente - Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Bibi și Vescan și multe petreceri!Și sâmbătă va fi la fel de bine în Cotton, pentru că DJ Rareș Luca vine să mixeze ritmuri retro, disco, dance, pop și rock. Pentru ambele seri rezervări se fac la 0752 268 866.

Concerte de top la Târgul de Crăciun Șelimbăr – Narcisa Suciu, Andra, Vescan și Bibi
Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie la Târgul de Crăciun din Șelimbăr. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC. În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.Weekend plin de evenimente - Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Bibi și Vescan și multe petreceri!

Târgul de Crăciun din Sibiu va mai fi deschis o perioadă, dar acum e cel mai bun moment pentru a-l vizita, dacă nu ați făcut-o încă. Atmosfera de acolo vă va introduce cu siguranță în cea a sărbătorilor de iarnă, așa că treceți neapărat prin Piața Mare.

Weekend plin de evenimente - Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Bibi și Vescan și multe petreceri!
FOTO – Târgul de Crăciun Sibiu

Vineri de la ora 18 la Librăria Habitus va avea loc ultima conferință specială FITS și TNRS. Constantin Chiriac va sta față în față cu Ofelia Popii. Detalii aici.

Bărbate, treci la fapte!” de Ray Cooney & John Chapman este piesa de teatru ce se va juca vineri, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Sâmbătă dimineața la Teatrul Gong Atelierul de…meșterilit îi așteaptă pe cei mici de la ora 10 și de la ora 12. Copiii între 6 și 10 ani vor fi coordonați de Aurelia Călinescu timp de o oră și 30 de minute. Un bilet costă 14 lei.

Ţesătorul de vise – Poveste de Crăciun” se va juca sâmbătă de la ora 17 și 19:30 la Teatrul Radu Stanca. Un bilet costă 20 și 25 de lei și se pot procura de la Agenția Teatrală.

La Teatrul Gong se întoarce ”Cel mia mare Gulliver”. Spectacolul începe sâmbătă la ora 18 și duminică la ora 11. Este recomandat copiilor de peste 5 ani.

Spărgătorul de nuci” este spectacolul de balet care se va juca la Sala Thalia sâmbătă și duminică de la ora 19. Va dura două ore cu pauză. Spectacolul a avut premiera mondială la Teatrul Mariinsky Sankt Petersburg în data de 18 decembrie 1892.

Ultima oră

Comentariul meu