mega afacerea sibiană dabo döner, în topul de fast food din românia – vor fi trei noi locații la sibiu

Dabo Döner nu mai are nevoie de nicio prezentare. De ceva ani este prima opțiune a sibienilor atunci când vine vorba despre mâncare rapidă. Dar, în același timp și sănătoasă, pentru că în niciun produs de la Dabo nu se folosesc aditivi sau conservanți. A devenit și prima opțiune a românilor, pentru că în toată țara sunt deschise peste 40 de locații.

Dabo Döner, între primii cinci

De la lună la lună ideea de afacere Dabo Doner, adusă la Sibiu de Dan Paștiu, a crescut. Doar în ultima săptămână s-au deschis trei noi locații în țară- la Baia Mare, Satu Mare și „Târgu Mureș. S-a ajuns astfel ca la nivel național Dabo Doner să aibă 46 de locații. ”Acest număr ne clasează printre primii cinci operatori de pe piață în domeniul fast food-ului. Suntem în clasament alături de giganții KFC și McDonald’s”, spune Dan Paștiu, francizorul Dabo Döner.mega afacerea sibiană dabo döner, în topul de fast food din românia – vor fi trei noi locații la sibiu

CITEȘTE AICI CUM A ADUS DAN PAȘTIU DABO DONER ÎN ROMÂNIA ȘI CARE E POVESTEA CELEI MAI MARI FRANCIZE DE LA NOI

Dabo Döner se va menține cu siguranță în acest top deoarece în prima parte a a anului viitor se vor deschide încă 5 locații. ”Dintre acestea trei vor fi la Sibiu: la Shopping City, în Terezian și în zona Industrială Vest. Avem deja deschisă o locație în Ungaria și plănuim altele în Anglia, Franța și Spania”, spune Dan Paștiu.

Döner-ul Dabo, cel mai căutat

Dezvoltarea rapidă a locațiilor Dabo Döner în toată țara nu poate să arate decât calitatea produselor și faptul că acestea sunt apreciate. Consumatorii aleg Dabo pentru gustul produselor din carne 100% și pentru chifla făcută pe loc. ”Atunci când am mâncat prima dată un doner în Germania, pentru că de acolo am adus conceptul, cel mai tare mi-a plăcut chifla. Avea un gust deosebit față de ceea ce mâncasem până atunci. Apoi carnea bine făcută, condimentată exact cât trebuie. Gusturile combinate m-au convins atunci că trebuie să aduc Dabo Döner-ul și în România”, își amintește Dan Paștiu.

Așa a ajuns la noi poate cel mai bun Döner de pe piață. Când ajungi într-una din locații nici nu știi ce să legi, pentru că toate sunt delicioase- atât cele cu carne de pui, de vită, chiar și cele vegetariene. Și pe lângă doner lista de meniu este completată cu alte produse unul și unul.mega afacerea sibiană dabo döner, în topul de fast food din românia – vor fi trei noi locații la sibiu

Horia Vârlan, promotorul Dabo Döner

Calitatea produselor Dabo Döner este certificată de cunoscutul chef, Horia Vârlan. Acesta este un susținător al mâncării fără conservanți, astfel că a acceptat să își asocieze imaginea cu Dabo Döner. În calitate de ambasador al Dabo Döner Horia Vârlan a venit la Sibiu în locația de pe strada Brukenthal și a fost chiar el cel care a preparat și servit sibienii înfometați. A dezvăluit și câte ceva din ”bucătăria” Dabo. ”Carnea de vită nu este tăiată mecanic, este tăiată la cuțit. La fel, carnea de pui, piept și pulpă de pui, este dezosată de mână, nu mecanic. Condimentele sunt bine alese după o rețetă specială, sunt curate, fără e-uri și glutamat de sodiu. Apoi sosurile sunt și ele mereu proaspete, iar legumele sunt ceea ce găsim cu toții în piață” a explicat maestrul.

Dabo Döner este un susținător al sportului, astfel că a devenit unul dintre sponsorii CSU Sibiu, iar baschetbaliștii savurează un doner de la Dabo ori de câte ori au ocazia.

 

Ultima oră

Comentariul meu