liviu dragnea: „toată lumea trebuie să meargă la pușcărie?”
Foto arhivă

Liviu Dragnea, Președintele PSD, a declarat joi, în legătură cu amnistiția și grațierea, că sunt atâtea abuzuri în România și oameni trimiși pușcărie prin sentințe date nelegal.

„Pentru o parte din presă care spune că se dă diseară, se dă mâine, pentru doamna Filote, pentru dl Iohannis, pentru cei care spun minciuni aici și în străinătate. Sunt atât de multe abuzuri în România, oameni trimiși la pușcărie prin sentințe date nelegal, oameni care stau nevinovați în pușcărie, în așa fel încât e legitimă solicitarea să se găsească o soluție. Că este OUG amnistie grațiere eu nu am nicio rezervă să vorbesc despre ea”, a spus Liviu Dragnea.

„Dar la un moment dat trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua cu aceste nedreptăți. Ceva trebuie făcut. Nu se vorbește despre asta. E deja nesemnificativ că în România. Curtea supremă de justiție, au fost completuri de judecată constituite nelegal, protocoale între servicii secrete și justiție nelegale, servicii care au făcut urmărire penală ca pe vremea lui Ceașescu, a vechii securități. Sau trebuie toată lumea la pușcărie?”, a mai spus Dragnea.

Președintele PSD a spus, duminică, la CN PSD, că nu știe când sau cum dar PSD – ALDE are obligația să dea un OUG pe amnistie și grațiere pentru a fi reparate toate nedreptățile care s-au făcut în Justiție

Ultima oră

Comentariul meu