foto ornamente ”altfel” confecționare de copiii din sibiu

Asociația Happy Carp Team Sibiu le-a propus copiilor din Sibiu o altă abordare a ornamentelor de Crăciun. Le-a propus să le confecționeze singuri, din materiale reciclabile. Și răspunsul a fost pe măsură.

Zeci de micuți, însoțiți de părinții lor au confecționat ornamente pentru bradul de Crăciun, dar și pentru a împodobi casa în așteptarea Moșului. Cu această ocazie au învățat și câte ceva despre protejarea mediului, pentru că au folosit doar materiale reciclcabile și care altfel ar fi ajuns la gunoi: plastic, hârtie, sticlă, carton.

foto ornamente ”altfel” confecționare de copiii din sibiu

”Generatia noastra este responsabila pentru ceea ce lasam copiilor nostri. Copiii invata din ceea ce vad. Nu este suficient sa le spunem ceea ce trebuie facut, ci mai important este sa facem noi si mult mai educativ este sa facem impreuna cu ei, prin joaca. Asta am încercat să facem la atelierul de confecționat ornamente. La final copiii au plecat bucurosi cu podoabele confectionate si cu alte cadouri oferite de organizatori”, spun reprezentanții Asociatiei Happy Carp Team Sibiu.

foto ornamente ”altfel” confecționare de copiii din sibiu

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu