atmosferă de sărbătoare la ședința de consiliu local – astrid fodor le-a făcut urări celor prezenți
Foto Arhivă

Atmosferă de sărbătoare, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate, un consilier local și-a încheiat mandatul, iar un altul a depus jurământul. Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu le-a urat, la final, consilierilor, sărbători fericite, precizând că speră să aibă o colaborare la fel de bună și în 2019.

Consilierul local din partea FDGR Helmut Paul Nedermaier și-a înaintat demisia, iar Monica Nartea i-a luat locul și a depus jurământul. Totodată, proiectul de hotărâre „privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții <<amenajare 3 alei trafic ușor Cimitir – zonele D104-114, A122-D135, D138-D136>>” a fost retras de pe ordinea de zi.

Ședința de Consiliu Local a decurs normal joi, nimeni nu a avut nicio obiecție. La final, Astrid Fodor, primarul orașului, le-a urat consilierilor prezenți „Sărbători fericite!” și a menționat că speră ca și în anul 2019 să aibă o colaborare la fel de bună, având în vedere faptul că Sibiul va găzdui Summit-ul în luna mai și va fi, totodată, Regiune Gastronomică Europeană.

Ultima oră

Comentariul meu