ziua cu accidente grave pe valea oltului - șapte oameni răniți - află cele mai importante știri de miercuri

Miercuri a fost ziua accidentelor pe Valea Oltului. Dar, au venit și vești bune atât pentru sibieni cât și pentru șelimbăreni. Iată cele mai importante informații ale zilei:

1- Accident grav pe Valea Oltului – Patru persoane rănite. A fost activat planul roșu de intervenții

Un accident grav s-a produs miercuri dimineața pe Valea Oltului, în localitatea Boița. Pentru a doua oară în patru zile s-a declanșat planul roșu de intervenții.

2- Trei răniți pe Valea Oltului – Trafic blocat la Racovița

Accidentul a avut loc miercuri seară în satul Tuțulești de pe raza comunei Racovița pe Drumul Național 7.

3- Programul de sărbători al supermarketurilor și principalelor magazine din Sibiu

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar marile magazine din Sibiu au fost luate cu asalt de clienții nerăbdători. Sibienii care încă nu și-au finalizat cumpărăturile sau nu au găsit cadoul perfect, trebuie să știe că supermarketurile și principalele magazine din oraș și-au modificat programul de funcționare.

4- Copiii din Sibiu, provocați la o întrecere ca între ”Războinci”

Fenomenul Exatlon a cuprins pe toată lumea, în special pe copii. Așa că pentru ei Disney Arena și Hard Workout Sibiu au pus la cale un concurs aproape ca cel din Republica Dominicană. Și totul se va întâmpla după ce vine Moș Crăciun, pe 27 decembrie, atunci când energia va fi maximă. Pe lângă distracție evenimentul are și scop caritabil.

5- Lidl și Kika au primit undă verde pentru noile magazine în locul fostului XXL

Consilierii locali din Șelimbăr au aprobat în ședința de la începutul lunii documentația PUZ pentru viitoarele magazine LIDL și Kika. Acestea vor fi ridicate în locul fostului XXL, la ieșirea spre Sibiu.

6- Decizia judecătorilor față de bătăușii din Parcul Cetății

Cei trei adolescenți care au bătut un licean în Parcul Cetății și au fost reținuți de polițiști au ajuns în fața judecătorilor. S-a cerut arestul preventiv, dar judecătorii au fost de altă părere.

Ultima oră

Comentariul meu