update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetat

Un accident grav s-a produs miercuri dimineața pe Valea Oltului, în localitatea Boița. Pentru a doua oară în patru zile s-a declanșat planul roșu de intervenții.

UPDATE 4 – Patru răniți. Încetează planul roșu!
Se încetează aplicarea planului roșu de intervenție. Nu este nevoie de mai multe forțe decât cele trimise în teren. Se confirma două victime încarcerate și două persoane evaluate medical la fața locului.

update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetat update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetat

UPDATE 3
Din primele cercetări polițiștii au stabilit că un șofer de 39 de ani din Argeș, în timp ce conducea spre Vâlcea a pătruns pe contrasens și s-a lovit de două autoturisme conduse regulamentar spre Sibiu, primul fiind lovit in lateral stanga, iar al doilea frontal, proiectat in afara partii carosabile. Răniți sunt, la o prima evaluare, șoferul masinii proiectate în afara, care era singur in autoturism, si soferul si un pasager din autoturismul vinovat.

YouTube video

update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetat

UPDATE  2
Traficul în localitatea Boița este blocat total, mașinile fiind direcționate pe străzile adiacente.update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetat

UPDATE 1 
La locul accidentului intervin 2 autospeciale cu unelte de descarcerare, o ambulanță terapie intensivă mobilă, o ambulanță transport victime multiple, o ambulanță Smurd și o ambulanță SAJ.update video foto accident grav pe valea oltului - patru persoane rănite. planul roșu de intervenție a încetatȘtire inițială Spre locul accidentului au plecat mai multe ambulanțe SMURD pentru că s-au anunțat cel puțin cinci victime dintre care două încarcerate. Din primele informații în accident sunt implicate trei autoturisme.

 

Ultima oră

Comentariul meu