un celebru lanț fast-food vizează sibiul pentru un prim restaurant
Optimized by JPEGmini 3.11.5.0 0xe59c9237

După ce McDonald’s a decis să închidă restaurantul de la Petrom-ul de pe Alba Iulia (detalii AICI) și să îl mute pe Nicolae Bălcescu (detalii AICI), un alt mare lanț de restaurante fast food anunță că va deschide anul viitor o locație în Sibiu.

Veste bună pentru toţi fanii lanţului de fast-food Taco BelI. Iubitorii de mâncare mexicană vor putea, de anul viitor să mănânce şi la Sibiu, de la Taco Bell. Până atunci fast-food-ul va deschide în complexul Iulius Mall din Cluj Napoca un restaurant, anunță Capital.ro. Începând cu anul viitor, se mai are în vedere lansarea a încă 10 astfel de fast-fooduri, printre oraşele vizate fiind Sibiu şi Timişoara.
În momentul de faţă, în Bucureşti, există patru restaurante Taco Bell. Primul şi cel mai vechi se află la Băneasa Shopping City, altul la Mega Mall, încă un restaurant în ParkLake Shopping Center şi, recent, la AFI Cotroceni. Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana. Prezenta sa pe piata din Romania este gestionata de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte doua mari lanturi de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC si Pizza Hut. În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de ţări din afara SUA.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Titlu: „…vizează Sibiul pentru un prim restaurant”
    Articol: „Până atunci fast-food-ul va deschide în complexul Iulius Mall din Cluj Napoca un restaurant…”
    Pana la urma unde va fi primul restaurant????