știrile zilei la sibiu - o fetiță de 9 ani a murit - mcdonald's a închis restaurantul de pe alba iulia

O zi de marți plină de informații mai mult sau mai puțin plăcute. Iată cele mai importante evenimente care s-au petrecut la Sibiu:

1- O fată de nouă ani a murit la Șaroșu pe Târnave din cauza unei traversări neregulamentare – Șoferul este sibian

O fetiță de 9 ani a murit la Șaroșu pe Târnave marți după amiază în timp ce alta este rănită grav, după un grav accident de circulație produs pe Drumul Național 14.

2- Apel către sibieni să ajute un băiețel de 14 ani să trăiască – Hai miercuri la Sala Transilvania

Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj se implică în campania umanitară “Împreună pentru Robert” și face cu un apel către spectatorii care vin la partida de miercuri, de la ora 18.00, din Sala “Transilvania” din Sibiu, cu VK Prostejov.

3- Palatul Copiilor din Sibiu în pericol de a fi închis – Are nevoie de ajutor

Palatul Copiilor de pe strada Constituției este o emblemă a orașului și a copilăriei multora dintre noi. Activitățile desfășurate aici au umplut timpul multor copii de-a lungul a zeci de generații. Acum însă activitatea ar putea fi pusă în pericol dacă noul sediu primit după ce clădirea de pe constituției a fost retrocedată nu va fi renovat.

4- Directorul CNM Astra despre Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană: „Am mari nemulțumiri. Sper să nu fie doar cu mâncărică, băuturică și La Revedere…”

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a fost lansat cu mare fast la București. Pe plan local însă nu se face mare lucru și nici promovarea evenimentului nu este una pe măsură. În aceste condiții cei implicați în organizarea evenimentelor de anul viitor sunt nemulțumiți de cum merg lucrurile cu doar două săptămâni înainte de lansare. Unul dintre aceștia este directorul CNM ASTRA, Ciprian Ștefan.

5- S-a închis restaurantul McDonald’s de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Se deschide altul în centru

Primul restaurant McDonald’s din Sibiu s-a deschis în urmă cu mulți ani. De atunci a funcționat în cartierul Turnișor. Acum însă s-a închis.

6- Finul lui Iohannis, sibianul Marius Vecerdea, dă jos conducerea Federației Române de Tenis

Marius Vecerdea, finul președintelui Klaus Iohannis, a reușit, printr-o decizie a Curții de Apel să anuleze alegerile din 2017 de la Federația Română de Tenis. Astfel, Curtea de Apel a întors decizia din februarie 2018, prin care Tribunalul București a recunoscut Adunarea Generală din 2017, când George Cosac a fost ales președinte.

Ultima oră

Comentariul meu