becali a pus ochi pe tsoumou de la fc hermannstadt - îl vrea la fcsb

Echipa vicecampioană FCSB se pregăteşte de o nouă perioadă de transferuri. Gigi Becali îl vrea în locul lui Edy Gnohere pe atacantul Juhvel Tsoumou de la FC Hermannstadt.

În iarnă, Gnohere are şanse foarte mari să plece în Arabia Saudită, iar conducerea FCSB a petrecut ultimele luni căutând un atacant care să aibă acelaşi profil ca “Bizonul”. Iar când şi-a dat seama că nu-l poate transfera pe Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş, Gigi Becali s-a oprit asupra lui Juhvel Tsoumou, anunţă Telekom Sport, care notează că transferul se va face în măsura în care FCSB va reuşi să-l convingă pe Raul Rusescu să-şi rezilieze contractul în această vară.
De altfel, Tsoumou i-a fost recomandat lui Becali şi de către Basarab Panduru: “Dacă ar fi să iau acum unul dintre Fortes şi Tsoumou eu l-aş lua pe Juvhel. E mai bun”, a spus fostul mijlocaş, la Telekom Sport.

Dorit și de Dinamo
Imediat după ce “câinii” au remizat cu Hermannstadt, 1-1, şi s-au îndepărtat şi mai mult de play-off, Rednic a vorbit foarte frumos despre atacantul congolez al gazdelor: “Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce”, a transmis tehnicianul din Ştefan cel Mare, iar răspunsul a venit imediat de la Vasile Miriuţă: “Tsoumou e jucător bun. Nici vorbă să ni-l ia Dinamo, nici vorbă de aşa ceva. E atacantul de care avem nevoie. Munceşte mult, se pune în folosul echipei, un jucător foarte bun care sprijină echipa. Ăsta e Juvhel al nostru. Nu ştiu dacă are vreo clauză, că nu i-am citit contractul, nu e treaba mea”, a spus Miriuţă, despre vârful care a punctat de patru ori în acest sezon al Ligii 1

Ultima oră

Comentariul meu