sibieni, prinși la furat de cașcaval într-un supermarket din alba iulia
FOTO: alba24.ro

Patru sibieni, doi bărbați de 23, respectiv 41 de ani, și două femei de 22, respectiv 23 de ani, au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au dat mai multe spargeri în supermarketurile din Alba Iulia. Hoții riscă să facă acum între 3 și 10 ani de închisoare cu executare.

Aceștia sunt acuzați că, în perioada iulie-octombrie 2018 au comis patru infracțiuni de furt în supermarketurile din Alba Iulia. Aceștia au creat un prejudiciu de 6.000 de lei, după ce au furat un coș plin cu cașcaval, dar și mai multe aparate electronice și electrocasnice.

Inculpaţii se numesc Grancea Luminiţa, Grancea Lavinia Tiţa, Grancea Gabriel şi Grancea Flavius. Părţi civile sau vătămate în dosar sunt Kaufland, Altex, Selgros şi Dedeman.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora, la data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor aptru persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, profitând de neatenţia agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei. Ulterior, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, fiind ulterior plasaţi sub control judiciar de către Parchet. Dosarul a fost înregistrat la Judecătorie în data de 12 decembrie 2018.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu