ninsorile fac probleme la sibiu - citește cele mai importante știri ale zilei

Zăpadă, zăpadă și iar zăpadă. În jurul ei s-a învârtit cam tot ce s-a întâmplat în prima zi a săptămânii. Iată aici cele mai importante știri ale zilei pe care trebuie să le știi:

1- Taximetriștii, despre cum s-a circulat în Sibiu în weekend – „A fost prăpăd. Iadul alb!”

Probleme mari în trafic, în acest weekend, în tot județul Sibiu. S-a circulat cu dificultate, din cauza zăpezii, pe mai toate străzile. Cei care au simțit din plin tot acest „iad alb” au fost taximetriștii care, vrând, nevrând, au trebuit să cutreiere orașul.

2- Curse aeriene întârziate și anulate din cauza ninsorilor și a ceții la Sibiu

Reprezentanții aeroportului internațional Sibiu anunță că mai multe curse aeriene au fost anulate sau au suferit întârzieri din cauza condițiilor meteo.

3- Prognoza meteo actualizată – Avertizare de precipitații – Reîncep ninsorile!

Meteorologii au actualizat luni la prânz prognoza meteo pentru următoarele zile. La Sibiu revin ninsorile, dar e posibil ca pe alocuri să și plouă.

4- Avalanșă de oameni la urgență în Sibiu – Și-au rupt picioarele din cauza zăpezii

Prima ninsoare serioasă din acest sezon a pus și primele probleme pietonilor. Zeci de sibieni au alunecat pe zăpada bătucită de pe trotuare și unii dintre ei au ajuns chiar la spital.

5- Accidentul de la Avrig – Pacientul în stare gravă a decedat

Accidentul de duminică dimineața de pe centura Avrigului s-a soldat cu 10 răniți, dintre care unul grav. cu toții au ajuns la spital pentru investigații medicale. Tânărul de 20 de ani care a fost intubat imediat după accident a intrat direct în sala de operații.

6- Sibianul care a omorât o femeie în Oradea, apoi a jefuit-o, a fost prins la Sibiu

Criminalul sibian care, în data de 3 decembrie, a omorât cu bestialitate o femeie, după care a jefuit-o, a fost prins la Sibiu. Înainte să fugă de la locul crimei, Florin Mircea Lomotă i-a furat inelele, brățara și lănțișorul de la gât, dar și telefonul mobil și un laptop.

Ultima oră

Comentariul meu