foto deszăpezirea în sibiu - primăria spune că s-a intervenit. iată cum arată străzile

Municipalitatea sibiană anunță că echipele de deszăpezire au intervenit pe parcursul nopții în Sibiu și în stațiunea Păltiniș și continuă acțiunea în teren cu 7 utilaje care îndepartează zăpada de pe carosabil și împrăștie sare.

’’De aseară și până în prezent s-au împrăștiat peste 40 de tone de sare pe străzi. Se intervine în ordinea priorității: drumuri in pantă si rampa, sensuri giratorii, artere colectoare de trafic si apoi artere secundare. De asemenea, 3 echipe intervin manual pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare și scări’’, se arată într-un comunicat al municipalității, remis către Ora de Sibiu.foto deszăpezirea în sibiu - primăria spune că s-a intervenit. iată cum arată străzileCITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Accident cu zece răniți pe DN1 la Avrig. S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție!
În acesta se mai precizează că în cazul în care ninsoarea va crește în intensitate, operatorul este pregătit să intervină cu 15 utilaje și 50 de oameni.foto deszăpezirea în sibiu - primăria spune că s-a intervenit. iată cum arată străzile
Chiar și așa pentru că ninge destul de tare, multe din străzi sunt acoperite de zăpadă. FOTO – Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu