live video & text gaz metan - fc hermannstadt. toate detaliile de la mediaș!

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, FC Hermannstadt joacă pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 20 a Ligii întâi.

În partidă din tur, Sibiul a pierdut la limită partidă cu Gaz Metan, scor 0-1, grație reușitei lui Valentin Crețu. Ora de Sibiu și Ora de Mediaș transmite live video detalii și tot ce se întâmpla la derbiul dintre Gaz Metan – FC Hermannstadt, cu începere de la ora 17:00.

Până la partidă cu FC Hermannstadt, prețului unui bilet la meciurile de acasă a Gazului Metan erau între 10 și 15 lei. Pentru această partidă, Clubul Gaz Metan a dublat prețul biletului. Suporterii sibieni nemulțumiți de această decizia a clubului medieșean.

Vă invităm să fiți alături de noi – ÎN DIRECT de la Mediaș. Ora de Sibiu și Ora de Mediaș o să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă înainte, în timpul și după partidă din această seară. Vom transmite în direct imagini pe www.oradesibiu.ro, www.orademedias.ro și pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu și Ora de Mediaș.

Update 1:

Gaz Metan Mediaș începe partida cu Cristea, Crețu, Andre Micael, Cristea, Diallo, Fofona, Luis Miguel, Ivanov, Ely Fernandes, Chamed și Fortes.

FC Hermannstadt începe partida cu următorul prim unsprezece Căbuz, vives, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar, Dâlbea, Petrescu, Fred Tsoumou și Blănaru.

Suporterii sibieni au pregătit o coregrafie frumoasă pentru acestă partidă. Sute de suporteri de la Sibiu sunt prezenți la Stadionul ”Muncipal” din Mediaș. O parte dintre ei sunt la peluza stadionului, iar peste 500 de sibieni sunt la tribuna a II-a.

https://facebook.com/oradesibiu/videos/372486083513161/

Update 2:

Chiar dacă prețul biletelor a fost dublat pentru această partidă, sibienii  sunt în număr destul mare la Mediaș. Primele 10 minute ale jocului, FC Hermannstadt a cam dominat jocul. După 20 de minute, scorul rămâne ne schimbat. Hama Tsoumou șutează din 10 metri, însă mingea a fost deviată în corner.

Update 3:
Goooll FC Hermannstadt. Daniel Tătar deschide scorul în minutul 30 la Mediaș. Gaz Metan nu jucat aproape nimic.

https://web.facebook.com/oradesibiu/videos/312326009617456/

UPDATE 4: 

După revenirea de la vestiare, FC Hermannstadt mărește diferența pe tabelă. Ionuț Stoica mărește avantajul la Mediaș, în minutul 49 al partidei. Elevii lui Teja nu au arătat nimic la începutul reprizei secunde.

https://web.facebook.com/oradesibiu/videos/673533619715083/

Ultima oră

Comentariul meu