se redeschide shopping city sibiu - unsprezece brand-uri noi. zona de food, doar în ianuarie

În luna Cadourilor, Shopping City Sibiu joacă rolul lui Moș Crăciun și le oferă vizitatorilor o surpriză inedită: 11 noi branduri își deschid porțile până la finalul anului și se alătură celui mai complex mix comercial din regiune.

Astfel, zona de fashion va fi completată de articolele vestimentare ale brandurilor De Facto, Mizar, Triumf, Penti și Gatta. În cazul bijuteriilor, noutățile vin de la Teilor, în timp ce părinții vor putea căuta jucării pentru cei mici în primul magazin Smyk din Shopping City Sibiu.

Oferta de produse cosmetice se extinde odată cu produsele naturale de la Sabon, iar portofoliul de optică adaugă noile branduri Optiblu și Optica Express.

Evident, sesiunile de căutare a cadourilor perfecte de Crăciun merită și câteva clipe de relaxare, astfel că vizitatorii vor putea savura noile arome de cafea oferite de către Enjoy Cafe și Tucano Cafe.

Cele 11 branduri în premieră completează seria de magazine inaugurate, în ultima lună, precum Sizeer, Humanic, CCC, Pandora, Noriel și Inmedio.
De altfel, procesul de extindere și modernizare al Shopping City Sibiu continuă, astfel că și alte branduri, deja prezente în cadrul centrului comercial, vor fi remodelate și redeschise până la finalul lunii: Douglas, Banca Transilvania, Salamander, Jolidon, Vodafone, Benvenuti, Cupio, Bijou Brigitte și Meli Melo.

Noutățile nu se vor opri, însă, aici, prima parte a anului viitor urmând să marcheze deschiderea etajului și, implicit, a zonei de food court. În plus, mixul comercial de la parter va continua să fie completat cu noi branduri de renume.
Mai multe informații despre acestea vor putea fi descoperite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu