mărturisirea șocantă a unui vraci: „m-am săturat să mănânc carne de om”
FOTO Getty/CNN

Un vindecător tradițional din Africa de Sud a intrat, de bună voie, într-o secție de poliție și a făcut niște declarații care au șocat autoritățile. A recunoscut că s-a săturat să mănânce carne de om.

Omul știa că nimeni nu o să-l creadă, astfel că a adus cu el o pungă în care ținea un picior și o mână de om. Apoi i-a condus pe polițiști într-o casă din localitatea Estcourt unde au fost descoperite alte bucăți de cadavre.

Cazul a fost făcut cunoscut în urmă cu un an și a șocat întreaga Africa de Sud. Totul s-a încheiat miercuri, atunci când Mbatha, în vârstă de 33 de ani a primit închisoare pe viață.
Poliția a găsit, în urma cercetărilor, încă un vinovat, Lungisani Magubane, care, de asemenea, a primit aceeași sentință.

Victima, Zanele Hlatshwayo, a fost violată, ucisă și decapitată într-un ritual numit ”muthi”, practicat de așa numiții ”vindecători” pentru ”noroc”. Apoi, Mbatha l-a obligat pe Lungisani Magubane să mânănce din organele femeii ucise.
Un al treilea bărbat a fost achitat iar un al patrulea s-a sinucis în închisoare înainte de judecarea cazului. Inițial șapte persoane au fost reținute în acest caz.

Cazul a luat o turnură și mai șocantă când s-a aflat că aproape o treime din satul Esigodlwen, cu 971 de oameni, dezgropase cadavre și mâncase din ele pentru a avea ”noroc”.

Sătenii au recunoscut că Mbatha i-a pus să dezgroape cadavre și să mănânce din ele, iar lui să-i dea oasele. În timpul investigațiilor polițiștii au găsit 8 bucăți de ureche într-o oală.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultima oră

Comentariul meu