Eveniment caritabil pentru copiii de la Centrul de plasament din Cornățel - Participă și tu!

„Dăruim de Sărbători”, un eveniment caritabil dedicat copiilor din centrul de plasament „Dare to Care” din comuna sibiană Cornățel, va avea loc cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Acesta este un prilej extraordinar de a le oferi micuților mai puțin norocoși speranța la o viață mai bună.

„Este vorba despre un eveniment caritabil dedicat centrului Cornățel. Vom avea colinde cântate de copilași, un concert susținut de colega mea, Anna Stanciu, o prezentare de rochii și o tombolă, iar premiul de la această tombolă va fi o rochie oferită de Simone Boutique”, spun reprezentanții evenimntului.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Mama Mia” din Sibiu, începând cu ora 17.30, iar accesul se va face pe bază de bilet, care costă 10 lei și poate fi achiziționat de la fața locului. Fondurile obținute vor fi donate în totalitate către copilașii aflați în grija centrului „Dare to Care”. Activitățiile vor dura aproximativ o oră și jumătate.

Organizatorii evenimentului spun că ideea de a organiza un eveniment caritabil le-a venit de la o postare de pe Facebook, despre o familie sărmană din România. Aceștia susțin că, deși este primul eveniment de acest gen organizat de ei, nu se vor opri aici, ci vor vrea ca și în vara anului următor să facă ceva similar, tocmai ca să îi ajute pe cei mai puțin norocoși.

Ultima oră

Comentariul meu