Știrile zilei la Sibiu - Șobolani la Spitalul Județean plus alte informații importante

Joi a fost ziua știrilor venite de la Spitalul Județean Sibiu. Fie că a fost vorba despre șobolanii de pe holuri, despre incendiul de miercuri seara sau despre o pacientă transferată la București, sau despre Serviciul de Medicină Legală, toate au vizat sibienii. Dar, pe lângă acestea, s-au primit și alte vești importante.

1- Șobolanii mișună prin chirurgia Spitalului Județean Sibiu – Conducerea are o explicație

Că la spitalul Județean de Urgență Sibiu mai există multe lucruri de îmbunătățit este evident pentru toată lumea. Condițiile nu sunt de cinci stele în toate secțiile, dar de aici până la a întâlni șobolani pe culoare ar trebui nici să nu existe vreo cale. Totuși acest lucru s-a întâmplat chiar pe secția de chirurgie 1. Aparținătorul unui pacient a fotografiat angajații de la pază ținând mândri de coadă un șobolan tocmai prins. Asta după ce l-au alergat cu mătura.

2- Explicații de la Spitalul Județean în cazul sibiencei aflată în stare gravă și transferată la București

Transferul unei paciente de la Spitalul din Sibiu la Spitalul Universitar București a creat o serie de controverse. Femeia, aflată în stare gravă, a fost trimisă în Capitală, deși secția ATI de acolo o refuzase pentru că nu existau locuri libere. Reprezentanții Spitalului din sibiu spun că transferul s-a făcut în condițiile legii și pentru salvarea vieții pacientei.

3- Incendiul de la Maternitatea Spitalului Județean Sibiu – Decizia luată joi de conducere

Miercuri seara a fost panică la Maternitatea Spitalului Județean Sibiu. Au fost chemați pompierii, pentru că a izbucnit un incendiu într-unul din saloanele de la etajul patru. Din fericire însă totul s-a terminat repede fără a fi nevoie ca pacientele să fie evacuate.

4- Au ajuns brazii în piețele din Sibiu – Prețuri și informații utile

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la Crăciun, așa că pregătirile sunt în toi. Casele sunt decorate, iar mulți dintre sibieni au împodobit deja bradul. Cei care au unul artificial, pentru că cei naturali abia ce au ajuns în piețele din oraș.

5- Băiatul bătut crunt în parcul Cetății – Mama are nemulțumiri – Adolescentul nu se simte bine

La finalul lunii noiembrie în centrul Sibiului a avut loc un incident care a șocat. Un adolescent, elev al Liceului Octavian Goga a fost bătut de alți 6 tineri, chiar în punctul 0 al orașului, în Parcul Cetății. De atunci drumurile tânărului s-au intersectat cu cele ale medicilor, inclusiv cu cei de la medicina legală.

6- Polonezii de la INGLOT vor să deschidă o locație la Sibiu

Veste bună pentru sibiencele pasionate de make-up. INGLOT Cosmetics se pregătește să deschidă un magazin și la Sibiu. Până acum, în țară, funcționează 13 locații.

5-

Ultima oră

Comentariul meu