polonezii de la inglot vor să deschidă o locație la sibiu

Veste bună pentru sibiencele pasionate de make-up. INGLOT Cosmetics se pregătește să deschidă un magazin și la Sibiu. Până acum, în țară, funcționează 13 locații.

Potrivit zf.ro, Inglot Cosmetics se află într-o expansiune continuă, astfel că, de la începutul francizării în 2006, brand-ul s-a extins constant. În prezent, sunt deschise 810 magazine în toată lumea.

„INGLOT au plecat din Polonia şi au ajuns acum la 810 locaţii în lume, iar în fiecare săptămână se mai deschid una sau două, de când a început expansiunea în 2006”, spune Marinela Mirea, masterfrancizat, INGLOT Cosmetics, în cadrul evenimentului Forumului Investitorilor în Franciză 2018.

13 magazine sunt deschise în România, iar în Constanța locația este în curs de deschidere. În prezent, INGLOT Cosmetics caută parteneri pentru a deschide o locație și în Sibiu, dar și în Craiova.

„Pe toţi ne interesează preţul versus calitate. Având în vedere că INGLOT are fabrică proprie, sunt foarte atenţi şi au laboratoare în care îşi dezvoltă produsele. (…) Atât produsele cosmetice, cât şi mobilierul şi componentele de marketing de care are nevoie francizatul sunt produse în Polonia şi livrate în România”, spune Marinela Mirea.

Businessul poate fi considerat atractiv deoarece este un business cu soluţii livrate „in-house”.

sursa: www.zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu