foto incendiul de la maternitatea spitalului județean sibiu - decizia luată joi de conducere

Miercuri seara a fost panică la Maternitatea Spitalului Județean Sibiu. Au fost chemați pompierii, pentru că a izbucnit un incendiu într-unul din saloanele de la etajul patru. Din fericire însă totul s-a terminat repede fără a fi nevoie ca pacientele să fie evacuate.

Cauza incendiului a fost supraîncălzirea unui ibric în care a fost lăsat un termoplonjon aprins. ”Ibricul era așezat pe frigider, iar ebonita de deasupra s-a încălzit și a fumegat. O mămică ce are copilul internat la Terapie Intensivă Neonatală l-a lăsat în priză după ce a fost chemată de asistente le bebeluș. Din fericire totul a fost ținut repede sub control și nimeni nu a avut de suferit”, a explicat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT MIERCURI SEARA LA MATERNITATE

Joi salonul a fost revopsit, iar după ce a fost aerisit pacientele s-au putut întoarce acolo. ”Pentru că pagubele nu au fost însemnate a doua zi peretele înnegrit a fost vopsit și remediată problema. S-a aerisit bine, iar apoi mămicile s-au putut întoarce în salon”, a spus Decebal Toderiță.

foto incendiul de la maternitatea spitalului județean sibiu - decizia luată joi de conducere

 

 

Ultima oră

Comentariul meu