video „vă vedem din sibiu”, un an de proteste zilnice – marți seara e și o dezbatere
Foto: Vă vedem din Sibiu Facebook

Marți s-a împlinit un an de când protestatarii mișcării civice „Vă vedem din Sibiu” au ieșit zilnic din casă, la ora 12, în fața sediului PSD pentru a-și exprima nemulțumirile. La un an de la începerea protestelor, zeci de protestatari au ieșit și de această dată în stradă. 

Tot marți seara, este organizată și o dezbatere, la care sunt așteptați sibienii.

„E seara în care ne adunăm în jurul focului metaforic, ca să dezbatem unde suntem după un an de protest. Îi vom avea alături în demersul nostru civic pe prietenii de la Forum Apulum, care vin special de la Alba Iulia ca să ne fie alături”, transmit reprezentanții Vă vedem din Sibiu, pe Facebook.

Zeci de oameni au fost prezenți la cea de-a 365-a zi de flashmob. La inițiativa mișcării civice, aceștia au reconstituit ziua de 11 decembrie 2017. Unii dintre participanţii la acţiune au avut steaguri tricolore, afişe cu mesaje precum „Dragnea = infractor”, „Urăsc statul Dragnistan”, iar la un moment dat s-a cântat „We will rock you”. Numărul participanţilor fluctuează, în condiţiile în care la Sibiu ninge, notează digi24.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Ati ales sa fiti vedete uni dintre voi …Voi chiar ati ajuns sa urati un partid bun din Romania …Pai daca santeti aia vanjosi faceti partidul pe care il sustineti puternic …Prin actiunile voastre oameni fug de voi ptr ca santeti asa cum santeti …Uitati va in oglinda si in jurul vostru si atunci stiti cu cine santeti ….Ura nu rezolva nimica Programe dupa care ati dori sa traiti voi si natia aveti ? nimic doar HUO HUO nu realizati nimica doar reprosul si indignarea populatiei linistite si loiale partidului pe care il huliti

  2. In Franta s-a rezolvat ceva in cateva zile. In stilul sibian, va uitati la ei „sa ii vedem”, inca 2 ani.
    Asta cu uitatul degeaba, se trage probabil de la inaintasi, care tot asa se uitau la oi, sa le vada cum pasc.