știrile cele mai importante de marți - ce s-a întâmplat la sibiu
Foto: Vă vedem din Sibiu Facebook

Știrile cu și despre sibieni au curs toată ziua de marți. Cele mai importante sunt aici:

1- Astrid Fodor despre Alianța Vestului – ”Ar fi oportună aderarea Sibiului la acest proiect”

Primarul Sibiului a explicat că din punctul său de vedere Sibiul ar avea numai de câștigat dintr-o alăturare la Alianța Vestului. Astrid Fodor este încântată de inițiativa primarulor din Cluj Napoca, Arad, Timișoara și Oradea.

2- Ambulanțe noi pentru Sibiu – Primele au fost livrate marți

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu au mers în data de 11 decembrie la București pentru a ridica un număr de șapte ambulanțe de tip B1/B2, marca Renault Master (4×2), iar o ambulanță B1/B2 marca Volkswagen Transporter va ajunge săptămâna viitoare la Sibiu.

3- Premieră la Sibiu – Primul ATM pentru Bitcoin, pus în funcțiune

Bitcoin România, primul și cel mai mare exchange crypto de pe piața românească, a adus și la Sibiu un ATM pentru Bitcoin. Acesta a fost pus în funcțiune de marți, la Hostel B13, și deja s-au înregistrat câțiva solicitanți.

4- Infarctul miocardic acut tratabil acum și la Sibiu

Veste bună pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare din județul Sibiu: rezolvarea cazurilor de infarct miocardic acut și a unor urgențe vasculare periferice poate fi realizată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, de către specialiștii laboratorului de cardiologie intervențională existent în „Centrul de cercetare invazivă şi non-invazivă în domeniul patologiei vasculare la adult”.

5- „Vă vedem din Sibiu”, un an de proteste zilnice – Marți seara e și o dezbatere

Marți s-a împlinit un an de când protestatarii mișcării civice „Vă vedem din Sibiu” au ieșit zilnic din casă, la ora 12, în fața sediului PSD pentru a-și exprima nemulțumirile. La un an de la începerea protestelor, zeci de protestatari au ieșit și de această dată în stradă.

6- Bărbat lovit în plin de o mașină la Cristian – Este în comă

Accidentul a avut loc marți seară în localitatea Cristian pe strada Principală. O mașină a lovit puternic un pieton.

Ultima oră

Comentariul meu