cele mai importante știri de ieri la sibiu - cinci titluri importante

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea pentru următoarele două săptămâni. Aceasta este doar una dintre știrile zilei de luni. Iată-le pe cel mai importante:

1- Cei șapte copii intoxicați sâmbătă, luați de Protecția Copilului

Sâmbătă dimineața șapte copii au ajuns la spital intoxicați. Starea lor din fericire nu a fost foarte gravă. Mama lor a ajuns și ea la Urgență cu aceleași simptome. totul s-a întâmplat după ce mama copiilor a improvizat un generator pe benzină care să le încălzească încăperea în care locuiau.

2- Vremea se încălzește în toată țara – Nu scăpăm de precipitații

Valorile termice ale următoarelor două săptămâni vor fi peste media normală pentru această perioadă. Ploile vor fi frecvente și uneori se vor transforma în lapoviță.

3- Carmen Iohannis este bolnavă. Nu s-a prezentat la Parchet

Carmen Iohannis a fost invitată a doua oară la Parchet pentru a fi audiată în legătură cu chiria obținută după închirierea unui imobil. Nici de această dată nu s-a prezentat în fața magistraților, invocând probleme de sănătate.

4- Cel mai beat șofer prins de poliție la volan în Sibiu – Alcoolemie record

Inconștient este puțin dacă e să vorbim despre un șofer din Sibiu care a fost oprit în trafic de polițiștii de la rutieră. Alcoolemia pe care a avut-o a fost imensă, aproape de comă alcoolică. Cu toate astea s-a urcat la volan.

5- Femeie lovită pe trecere pe Calea Dumbrăvii

Accidentul a avut loc luni dimineața în municipiul Sibiu pe Calea Dumbrăvii în zona muzeului Astra.

Ultima oră

Comentariul meu