victorie muncită la pitești - csu a marcat 92 de puncte!

CSU Sibiu s-a impus luni seară în meciul jucat în deplasare cu BCM U Pitești. Universitarii au învins cu 82 : 92 (17 – 25 23 – 20 20 – 24 22 – 23). Tamulis și Hardy au jucat extraordinar, cei doi marcând împreună aproape jumătate din punctele Sibiului (21 și respectiv 20).

Meciul de la Pitești a părut ușor după primul sfert, însă a fost doar o apă de ploaie. Nu am profitat de ratările la foc continuu ale argeșenilor și gazdele au revenit în joc în sfertul al II-lea. Au mai rămas cinci puncte avantaj la pauza mare, dar sfertul trei ne-a aparținut din nou. Am luat ecart de nouă puncte pe tabelă, un avantaj care a crescut în sfertul patru. Pe final când victoria nu ne mai putea scăpa, gazdele au mai recuperat din diferență, scorul final fiind de 82-92. Victorie meritată pentru CSU, iar și mai îmbucurător este faptul că Tamulis este într-o vădită creștere de formă. Nu trebuie uitat să menționăm că Hardy a fost din nou la înălțime. Din păcate Tohotan, deși a marcat șase puncte, a comis totuși parcă prea multe greșeli în prima parte a meciului, dar chiar și așa tânărul jucător pare să fie și el pe drumul cel bun.
Etapa viitoare jucăm pe 15 decembrie, cu cei de la SCM U Craiova, echipă care în tur ne-a provocat o înfrângere în Bănie.

Ultima oră

Comentariul meu