val de șoferi băuți în weekend la sibiu - opriți de polițiști și „taxați”
Foto Arhivă

Finalul de săptămână a fost din nou unul plin pentru polițiștii de la rutieră. Au avut de-a face cu foarte mulți șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Cu toții au primit sancțiunile potrivit legii. 

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 02,00, pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Nocrich, în timp ce conducea autoturismul spre Alțâna, un localnic în vârstă de 30 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet ce mărginește partea carosabilă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
La testarea alcoolscopică a șoferului, a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 04,30, pe raza orașului Agnita a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Biertan, care conducea autoturismul având o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 03,30, în Agnita, un localnic în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul autoturismului pe strada 1 Decembrie, a fost testat alcoolsopic, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și de această dată, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 00,30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Lunca, a condus un autoturism pe raza localității Micăsasa, având o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

Ultima oră

Comentariul meu