dinamo vrea să îl ia pe juvhel tsoumou de la sibiu. miriuță nici nu vrea să audă

Antrenorul lui FC Hermannstadt spune că nici nu vrea să audă de un eventual transfer al atacantului Juvhel Tsoumou la Dinamo.

Imediat după ce „câinii” au remizat cu Hermannstadt, 1-1, şi s-au îndepărtat şi mai mult de play-off, Rednic a vorbit foarte frumos despre atacantul congolez al gazdelor: „Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce”, a transmis tehnicianul din Ştefan cel Mare.
Dar Vasile Miriuţă e conştient de importanţa pe care Tsoumou o are pentru jocul sibienilor, de aceea are un mesaj cât se poate de clar pentru Rednic şi restul oamenilor din conducerea bucureştenilor: „Tsoumou e jucător bun. Nici vorbă să ni-l ia Dinamo, nici vorbă de aşa ceva. E atacantul de care avem nevoie. Munceşte mult, se pune în folosul echipei, un jucător foarte bun care sprijină echipa. Ăsta e Juvhel al nostru. Nu ştiu dacă are vreo clauză, că nu i-am citit contractul, nu e treaba mea”, a spus Miriuţă, pentru fanatik.ro, despre vârful care a punctat de patru ori în cele 13 meciuri jucate în tricoul lui Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu