video iohannis, mesaj de ziua internațională anticorupție: „corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie”
FOTO arhivă

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis dumincă un mesaj pentru români, cu ocazia Zilei Internațională Anticorupție. Acesta a subliniat că „un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi”.

„Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel”, spune preşedintele Iohannis.

Acesta afirmă că susține continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămâne alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi.

„Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, transmite şeful statului în finalul mesajului.

Ultima oră

Comentariul meu